Shopping Cart
عوامل تاثیر گذار در میل جنسی زنان

دلایل کاهش میل جنسی در زنان+راههای درمانی

شرایط و قدرت جنسی در طول زندگی مدام در نوسان میباشد، معمولا رفتارها و هنجارهای بیرونی میتواند سطح نیرو و میل جنسی در زنان را تحت تاثیر قرار دهد. کاهش میل جنسی در زنان میتواند وابسته به روابط، دوران بارداری، یاسگی یا بیماری های متعدد باشد.

مصرف برخی از داروها نیز موجبات تغییرات خلق و خو  را ایجاد نموده و میتواند باعث کاهش میل جنسی در زنان گردد. اگر مدت زمان بی علاقگی جنسی در شما کماکان ادامه دار است باید به درمانگرها روی بیاورید.

درمان کاهش میل جنسی در زنان در موارد زیادی میتواند با تغییرات در سبک و نوع زندگی به طور کلی حل گردد با اینحال داروهای جدیدی به بازار آمده اند که شاید استفاده از آنها نیز به بهبود شرایط کمک کند.

علائم بروز کاهش میل جنسی در زنان

تعریف خاصی برای این موضوع وجود ندارد و هیچ پزشکی نمیتواند استاندارد لازمی را برای روابط جنسی در نظر بگیرید زیرا فیزیک بدنی، حالات روحی و شرایط زندگی برای هر زوجی متفاوت است. پس اگر شما دوره ای از زندگی خود از رابطه ی جنسی فاصله گرفته اید نمیتواند دلیلی بر کاهش میل جنسی باشد زیرا قدرت جنسی بهمان میزان قبلی همچنان در خون شما وجود دارد.

اما برخی علائم نشان میدهند که زنان دچار کاهش میل جنسی شده اند:

  1. عدم علاقه به هر نوع برقراری رابطه ی جنسی با همسر حتی بی علاقگی به خود ارضایی
  2. کاهش یا از بین رفتن کلی تخیلات جنسی
  3. نگران نبودن فعالیت جنسی یا تخیلات خود باشید

یک موضوع نگران کننده در رابطه با کاهش میل جنسی بروز خشکی واژن است، این بیماری باعث میشود شما زمانی که میخواهید در آینده رابطه ی جسنی داشته باشید بسیار برایتان درد آور شود.

اگر در مورد شرایط رفتارهای جنسیتان به شک و شبه افتاده و آن را مانعی برای لذت بردن از زندگی برمیشمارید بهتر است یک ویزیت از پزشک گرفته و با او به مشاوره بپردازید، او میتواند با نکات یا معرفی برخی از داروها به بهبود شرایط کمک کند.

متاسفانه خیلی زیادی از زنان امروزه از پزشکان فاصله گرفته و به خود درمانی میپردازند آن هم در شرایطی که هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارند، پس انتخاب راه غلط در درمان میتواند شرایط بدتری را نیز برای شما بوجود آورد.

دلایل کاهش میل جنسی در زنان

صمیمیت اصلی ترین عاملی است که نرخ روابط جنسی در ذوجین را نشان میدهد. برای مثال زنانی که در زندگیه زناشویی خود دچار جنجال ها و بی احترامی های مداوم است ممکن است بصورتی اتوماتیک وار به کاهش میل جنسی سوق داده شوند.

پزشکان امروزه دلایل اصلی بروز کاهش میل جنسی در زنان را بصورتی زیر طبقه بندی میکنند:

  • علل فیزیکی
  • تغییرات هورمونی
  • علل روانی

هر سه ی موارد عاملی بسیار تعیین کننده هستند، در ادامه بصورتی خلاصه وار به بررسی این سه عامل اصلی خواهیم پرداخت که منجر به کاهش شدید میل جنسی در زنان امروزی شده است.

علل فیزیکی

طیف گسترده ای از بیماری ها، تغییرات فیزیکی و داروها می توانند باعث کاهش میل جنسی شوند، از جمله:

  • مشکلات جنسی: اگر در حین رابطه جنسی درد دارید یا نمی توانید به ارگاسم برسید، میل شما به رابطه جنسی را کاهش می دهد.
  • بیماری های پزشکی: بسیاری از بیماری های غیرجنسی می توانند بر میل جنسی تأثیر بگذارند، از جمله آرتریت، سرطان، دیابت، فشار خون بالا، بیماری عروق کرونر و بیماری های عصبی.
  • داروها: برخی از داروهای تجویزی، به ویژه داروهای ضد افسردگی به نام مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین، میل جنسی را کاهش می دهند.
  • عادات سبک زندگی: یک لیوان شراب ممکن است شما را در خلق و خوی قرار دهد، اما الکل بیش از حد می تواند بر میل جنسی شما تأثیر بگذارد. در مورد مواد مخدر خیابانی هم همینطور است. همچنین، سیگار جریان خون را کاهش می دهد، که ممکن است برانگیختگی کسل کننده باشد.
  • عمل جراحي: هر گونه جراحی مربوط به سینه ها یا دستگاه تناسلی می تواند بر روی تصویر بدن، عملکرد جنسی و تمایل به رابطه جنسی تأثیر بگذارد.
  • خستگی: خستگی ناشی از مراقبت از کودکان خردسال یا والدین سالخورده می تواند به کاهش میل جنسی کمک کند. خستگی ناشی از بیماری یا جراحی نیز می تواند در کاهش میل جنسی نقش داشته باشد.

تغییرات هورمونی

تغییرات در سطح هورمون ممکن است تمایل شما را به رابطه جنسی تغییر دهد. این می تواند در طول:

  • یائسگی سطح استروژن: در دوران گذار به یائسگی کاهش می یابد. این می تواند شما را کمتر به رابطه جنسی علاقه مند کند و باعث خشکی بافت های واژن و در نتیجه رابطه جنسی دردناک یا ناراحت کننده شود. اگرچه بسیاری از زنان هنوز رابطه جنسی رضایت بخشی در دوران یائسگی و بعد از آن دارند، برخی از آنها در طول این تغییر هورمونی دچار تاخیر میل جنسی می شوند.
  • بارداری و شیردهی: تغییرات هورمونی در دوران بارداری، درست بعد از بچه دار شدن و در دوران شیردهی می تواند میل جنسی را کاهش دهد. خستگی، تغییرات در تصویر بدن، و فشارهای دوران بارداری یا مراقبت از نوزاد جدید نیز می تواند به تغییرات در میل جنسی شما کمک کند.

علل روانی

نوع نگرش مهم است و اگر شما از مشکلات روانی رنج ببرید مسلما در یک جایی از زندگی به شما آسیب خواهد زد.

دلایل روانی زیادی برای کاهش میل جنسی وجود دارد، از جمله:

  • مشکلات سلامت روان
  • مانند اضطراب یا افسردگی استرس مانند استرس مالی یا استرس کاری
  • تصویر بدن ضعیف
  • عزت نفس پایین
  • سابقه سوء استفاده فیزیکی یا جنسی
  • تجربیات جنسی منفی قبلی

جمع بندی و معرفی محصولاتی برای درمان کاهش میل جنسی در زنان

اگر بخواهیم از منظر خانوادگی به موضوع کاهش میل جنسی در زنان بپردازیم خواهیم فهمید که مهمترین عامل موثر در میزان میل جنسی در ذوجین به صمیمیت وابسته است. اگر ذوجین بتوانند خواسته های همدیگر را برطرف کرده و مشکلاتشان را در داخل حریم خانگی خود حل کنند مسما بروز هنجارهای روانی خیلی سخت پدیدار خواهد شد.

در هر صورت در سبک زندگی نوین برای هر زنی چنین اتفاقاتی قابل پیش بینیست لذا ما به چند محصول پیشنهادی در زیر میتوانیم به شما کمک کنیم تا بتوانید به این معرکه پایان دهید/

قرص لیدی ارا 10 عددی

ژل ایموشن صورتی

اسپانیش فلای سفید

اسپانیش فلای قرمز

سفت کننده واژن ویاکسی


منبع مقاله mayoclinic

تهیه و تنظیم در داروخانه اینترنتی لونیسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *